Purjus mees sõitis jalgrattaga Paala järve

Sakala
Copy
Jalgrattaga vees. Pilt on illustratiivne.
Jalgrattaga vees. Pilt on illustratiivne. Foto: Elmo Riig

Laupäeval sõitis Viljandis raskes joobes keskealine mees jalgrattaga Paala järve. Juhtunut märganud rannavalvur aitas põlvesügavuses vees koperdava mehe ja tema ratta järvest välja.

Nagu vahendas G4S Eesti kommunikatsioonijuht Reimo Raja, nägi vetelpäästja 5. juunil kell 16.20 Paala järve ääres, et rannavalve staabist 150 meetri kaugusel on üks mees jalgrattaga vette kukkunud.

«Kohapeal selgus, et raskes joobes jalgrattur oli mööda kallakut otsejoones järve sõitnud. Vesi oli mehele vaid põlvini, kuid enda püstihoidmisega oli tal suuri raskusi ja oma ratast ta samuti veest välja tirida ei suutnud,» rääkis Raja. «Appi jooksnud rannavalvur aitas mehe ja seejärel ka tema jalgratta veest välja. Meedikute abi õnnetusse sattunu ei vajanud. Juhtunut märkasid kaks järve ääres olevat meest, kes ütlesid, et jalgrattur on nende naabrimees, ja lubasid ta koju saata.»

Turvafirma kommunikatsioonijuht märkis, et raskes joobes inimene võib uppumisohtu sattuda ka põlvesügavuses vees. Õnneks nägi ohtu sattunud meest rannavalvur ja läks talle kiirelt appi.

«Meenutada tasub siinkohal sedagi, et alkoholi tarvitanuna jalgrattaga sõita ei tohi,» lisas Raja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles