Linn annab 10 000 eurot, et lapsed ekraanide eest ära saada

Kadri Allikmäe
, reporter
Copy
Mittetulundusühing Meltemi plaanib purjetamislaagrit Viljandi järvel ning tegi Viljandi linnale kevade hakul ettepaneku lapsi selles laagris osalemisel toetada. Linn otsustas toetada ka teiste laagrite lapsi. Foto on tehtud Meltemi 2020. aasta purjetamislaagris Võrtsjärvel.
Mittetulundusühing Meltemi plaanib purjetamislaagrit Viljandi järvel ning tegi Viljandi linnale kevade hakul ettepaneku lapsi selles laagris osalemisel toetada. Linn otsustas toetada ka teiste laagrite lapsi. Foto on tehtud Meltemi 2020. aasta purjetamislaagris Võrtsjärvel. Foto: Johan Rannast

Viljandi linnavalitsus teatas teisipäeval, et tänu huvihariduse ja -tegevuse riiklikule lisarahastusele on võimalik taotleda Viljandi linna noorte laagrites osalemise tasu osalist katmist.

Viljandi linna lapsed võivad minna laagrisse ükskõik kuhu kohta Eestis ja nende vanemad saavad 50 eurot laagritasu linnalt tagasi. Kokku on selleks planeeritud 10 000 eurot. Viljandi huvihariduse lisarahastuse kogufond on 60 000 eurot, millest toetatakse ka loodus- ja täppisteaduste ning hariduslike erivajadustega laste ringe.

Sakala vestles Viljandi linna kultuuri- ja noorsootöö spetsialisti Vilja Volmer-Martinsoniga, kes selgitas idee tagamaid ning toetuse tingimusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles