«Kreml» nõuab Viljandi linnalt maa prügistamise eest 400 eurot

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Selline pilt Maksimarketi taga linna avalike pakendikonteinerite ümber on üsna tavaline. Prügi aga liigub sealt tuulega või lindude kantuna ühistu maale.
Selline pilt Maksimarketi taga linna avalike pakendikonteinerite ümber on üsna tavaline. Prügi aga liigub sealt tuulega või lindude kantuna ühistu maale. Foto: Marko Saarm

Maksimarketi kõrval asuva, rahvasuus kremliks kutsutava kortermaja elanikud saatsid linnale 400-eurose arve, sest nende muruplatsi ääres seisvad avalikud prügikonteinerid on alatasa täis ning saast lendab ühistu maale. Abilinnapea sõnul on arve käsitletav naljana, kuid inimeste mure on linnajuhtidele mõistetav.

Lääne tänav 6 asuva Viljandi linna tõenäoliselt suurima korteriühistu juhi Kalle Edula seletusel on Maksimarketi kõrval oleva maja elanikud juba aastaid võidelnud selle eest, et koledad pakendikonteinerid oma praeguselt kohalt ära viidaks. Esiteks on need need pidevalt ääreni täis, inimesed viskavad prügi konteinerite kõrvale maha ning seejärel tassivad hakid ja varesed rämpsu korteriühistu maale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles