"Suvevolle" algas ja mängud saavad hoo sisse uutel väljakutel

Priscilla Õmblus
Copy
Rannas mängitakse Suvevolle etapp.
Rannas mängitakse Suvevolle etapp. Foto: Anna Mölter

Sellest nädalast said hoo sisse Viljandi suvevolle teisipäevakud, mille avaetapp koondas Viljandi randa ligi poolsada volletajat. Järgmisel etapil võiks osalejaid rohkemgi olla, sest siis on võimalik mängida juba kahel uuel väljakul, mis selleks ajaks püsti peaksid saama.

Viljandis peetava "Suvevolle" etapi korraldaja Tauno Lipu kinnitusel peaks paadilaenutuse kõrvale loodavad uued väljakud praeguste plaanide järgi teisipäeval peetavaks etapiks juba valmis olema. "Esmaspäeva öösel ehitame valmis," ütles ta ning lisas: "Kui uued väljakud ka valmis saavad, siis saab poole rohkem mängida kui tavapäraselt. Loodetavasti tuleb siis mängijaid juurde. Uued väljakud peaks olema ka hea põhjus volletama tulla."

Kõnealused kaks uut väljakut saavad uue nädala alguses värske ilme paadilaenutuse kõrval, kus seni oli üks soiku jäänud väljak. Seejuures nentis Lipp juba läinud nädalal Sakala veergudel, et vajadus kahe uue väljaku järele on oli juba ammu olemas. Ja seda mitte üksnes võrkpallurite, vaid ka rannatennisistidele mõeldes: väljakud on multifunktsionaalsed, millel saab võrgu kõrgust kiirelt ja mugavalt muuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles