Viljandisse spaahotelli rajamine ehitajatele huvi ei pakkunud (6)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Viljandi spaahotelli rajamiseks on arendaja küll kulutanud ligi kaks miljonit eurot, aga see on endiselt vaid helesinine unistus, mida saab vaadata vaid arhitektide loodud eskiisfotodelt.
Viljandi spaahotelli rajamiseks on arendaja küll kulutanud ligi kaks miljonit eurot, aga see on endiselt vaid helesinine unistus, mida saab vaadata vaid arhitektide loodud eskiisfotodelt. Foto: Koko Arhitektid

Kümnest ehitusfirmast üks esitas etteantud tähtajaks oma hinnapakkumise Viljandi spaahotelli rajamiseks ning üks on lubanud pakkumist esmaspäevaks. Seni ainus pakkumine ületab aga arendaja arvatud hinnapiiri.

«Hind oli arvatust kallim,» nentis Rakvere Aqva Spa tegevjuht ning Viljandi spaahotelli rajamise eestvedaja Roman Kusma. «Kallim ka sellest hinnast, mida me eeldasime, kui arvestasime kõiki hinnatõuse ehitusturul.»

Enne ehitajatelt hinnapakkumiste küsimist spekuleeriti ekspertide seas, et arendus läheb maksma ligi 30 miljonit eurot. Seda, kui palju arvestasid arendajad ehituskuluks ja milline number vaatab vastu ainsast hinnapakkumisest, Kusma ei avalda.

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles