Mulgid sätivad tsiklinina stardijoonele

Priscilla Õmblus
Copy
Selleks et aastatepikkune mulkide võidusõidu traditsioon ei katkeks, vahetas Urissaare kantrifestivali peakorraldaja Priit Oks kaabu kiivri vastu.
Selleks et aastatepikkune mulkide võidusõidu traditsioon ei katkeks, vahetas Urissaare kantrifestivali peakorraldaja Priit Oks kaabu kiivri vastu. Foto: Taavi Purtsak

Läinud nädala lõpul uuendatud suvise motokrossi võistluskalendri järgi tuleb Eesti meistrivõistluste avaetapp Karksi-Nuia lähedal Ainja rajal: ülejärgmisel laupäeval löövad seal mootori käima soolotsiklid ning pühapäeval külgkorviga mootorrattad ja quadracer’id. Ühtlasi on pühapäeval kavas sõit neile, kes peavad Ainja rada kodurajaks.

Teatavasti on motokross Mulgi vallas au sees olnud pikka aega ning sealt kandist on sirgunud hulk kiireid tehnikasportlasi: Liguri ja Kala motoperekonna liikmed, Eesti praegune külgkorviga mootorrataste krossi esinumber Kert Varik, üks Eesti tippenduurosõitja Elary Talu, jetisportlane Mattias Siimann ... Tänu niisugusele tagalale ongi juba aastaid Ainjas peetaval kodumaiste meistrivõistluste etapil üks sõit üksnes kohalikele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles