Lastekaitsepäeval kärgatavad plahvatused

Kadri Allikmäe
, reporter
Copy
Filmivõtted? Ei! Teadusteater teeb katseid. Lastekaitsepäeval saab põnevaid, kuid turvalisi katseid näha Mõisaküla ja Halliste üritustel.
Filmivõtted? Ei! Teadusteater teeb katseid. Lastekaitsepäeval saab põnevaid, kuid turvalisi katseid näha Mõisaküla ja Halliste üritustel. Foto: Allikas: Viktor Tund

Tänasel lastekaitsepäeval saab maakonnas lisaks batuudil hüppamisele, jäätise ja pannkookide söömisele minna mullipalli sisse, kohtuda papagoi, kondiväänajate ja mustkunstnikuga ning korraldada teadusteatriga plahvatusi. Viirust korraldajad ei karda.

Põhja-Sakala valla noorsootöö- ja spordispetsialist Mati Adamson ütles, et ürituse «Parim pühapäev perega» asemel, kus osalenuks 700 inimest, korraldavad noortekeskused lastekaitsepäeva omakeskis. Näiteks Võhmas tuleb mullipallimöll, Suure-Jaani koolis kohtuvad lapsed kloun Ummiga, Vastemõisas on mänguväljaku avamine ja Suure-Jaani jalgpalliväljakul tuleb vallavalitsuse ja -volikogu ning noortevolikogu lahing. Uksed avab Suure-Jaani tervisekoja tuletõrjetorn.

«Piirangutega saame hakkama ja kõik üritused on õues,» ütles Adamson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles