GALERII Valmas avati pidulikult uus mänguväljak

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy

Laupäeval avati Valma külamaja juures laste mänguväljak, mida edaspidi saavad kasutada kõik kohalikud lapsed. Avamisüritusele kogunes nii kohalikke lapsevanemaid koos oma lastega kui ka poliitikuid.

Valma kaluri- ja puhkeküla keskel asuva külamaja juurde rajatud mänguväljaku ehitus algas tegelikult juba rohkem kui poolteist aastat tagasi, kuid selle avamine takerdus bürokraatia taha. Viljandi vallavolikogu liikme, kohaliku elaniku ja mänguväljaku rajamise eestvedaja Medi Meikari sõnul ei antud neile kasutusluba. Siiski said soovijad vahepeal valminud väljakut kasutada ka enne avamist, kuid seda omal vastutusel.

Meikar rääkis, et mänguväljakut oli vaja, sest lapsi tuleb külla aina juurde. "On ju oluline, et neil oleks tegevust peale selle, et nad kuskil bussijaamas istuvad ja telefonis on," ütles ta. Senini on küla lapsed oma aega pidanud sisustama peamiselt kodus. Kooli ja lasteaeda käiakse sealt tema sõnul enamasti kümne kilomeetri kaugusele Kalmetule. Suvel pakub tegevust ka Võrtsjärv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles