Saada vihje

Usalda, aga nuusuta

Copy
Eestlastele meeldib osta laadalt kodust toidukraami, kuid selle kvaliteeti kontrollida on märksa raskem kui poekauba oma.
Eestlastele meeldib osta laadalt kodust toidukraami, kuid selle kvaliteeti kontrollida on märksa raskem kui poekauba oma. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Aastaid tagasi Kreekas ringi reisides pani mind hämmastama, et seal ei kehtinud pooltki nii karmid sanitaarnõuded kui meil. Mereande müüdi otse tänaval ning kaheksajalad ja karbid lebasid küll jääkuubikutel, kuid samas palava päikese käes.

Ühe restorani köögis, mida lahutas söögisaalist klaasist sein, askeldas kokk, huulte vahel peaaegu filtrini ära põlenud, tuhatordiga sigaret. Minu toidule see tuhk õnneks ei pudenenud. Vist.

Tagasi üles