FOTOD Vargad viisid minema Sonni ja Lohu bussipeatuse pingid (2)

Priscilla Õmblus
Copy
Kui varem sai Viljandi vallas Lohu bussipeatuses bussi ootamiseks pingil jalga puhata, siis enam mitte. Pinki pole.
Kui varem sai Viljandi vallas Lohu bussipeatuses bussi ootamiseks pingil jalga puhata, siis enam mitte. Pinki pole. Foto: Erakogu

Eile avastasid töömehed, kes olid parasjagu Viljandi vallas Tartu–Viljandi–Kilingi-Nõmme maanteel Kõpu lähedal Sonni bussipeatuses sõiduplaanide alust paigaldamas, et jalga seal bussi ootamiseks enam puhata ei saagi – pink oli kadunud. Hiljem selgus, et pink oli pihta pandud ka lähedal olevast Lohu bussipeatusest.

"Töömehed avastasid selle seoses bussipeatustesse sõiduplaanide aluste paigaldamisega. Nad käisid Sonni bussipeatuses ja pink oli läinud, mutrid maas järel," rääkis Viljandi valla teedespetsialist Karl Õigus. "Läksin ise ka kontrollima ja avastasin, et Lohu bussipeatuses on samamoodi pink kaduma läinud."

Seejuures nentis teedespetsialist, et kõnealune lõik sai alles eelmisel aastal rekonstrueeritud ning transpordiameti paigaldas sinna pingid. Niisiis teavitati ka ametit pinkide kaotsi minekust. "Soovitasime neil ka politseile avaldus teha, et oleks märk maas," ütles Õigus ning lisas: "Järgmisel korral tasub ehk tavaline plank sinna panna, siis ei teki kellelgi soovi seda koju kaasa haarata."

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles