Muusikud pääsevad esinema, kuulajad nautima

Kadri Allikmäe
, reporter
Copy
Mai keskel oli Viljandis veinibaari Mulks hoovis kontsert, mis oli üle pika aja esimene nii kuulajatele kui muusikutele. Esinesid kitarrist Jaak Sooäär (paremal) ja Soome trummar Markku Ounaskari (vasakul). Nüüd saavad publik ja esinejad saali kolida.
Mai keskel oli Viljandis veinibaari Mulks hoovis kontsert, mis oli üle pika aja esimene nii kuulajatele kui muusikutele. Esinesid kitarrist Jaak Sooäär (paremal) ja Soome trummar Markku Ounaskari (vasakul). Nüüd saavad publik ja esinejad saali kolida. Foto: Elmo Riig

Täna on Viljandis üle mitme kuu põhjust minna kontserdile pärimusmuusika aita, kus esineb rahvusvaheline trio, homme astub Karksi-Nuias lavale Stig Rästa ning järgmisel nädalal on oodata juba esimest festivali. Mida päev edasi, seda rohkem pääsevad muusikud taas publiku ette, ehkki esialgu tuleb mängida pooltühjades saalides.

Kontserdikorraldaja Aivar Trallmann ütles, et tänast pärimusmuusika aida kontserti on kaks korda edasi lükatud. Tema sõnul on praegusel ajal olnud kontserdi korraldamine kui legodest ehitamine. «Ehitame üles ja lammutame ära,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles