Viljandimaal oli nullipäev

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Ööpäeva jooksul Viljandimaale uusi positiivseid koroonaproovi tulemusi ei laekunud. 
Ööpäeva jooksul Viljandimaale uusi positiivseid koroonaproovi tulemusi ei laekunud. Foto: Marko Saarm

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 4907 koroonaviiruse proovi, neist esmaseid positiivseid oli 160 ehk 3,3 protsenti analüüside koguarvust. Viljandimaale uusi nakatunuid ei lisandunud.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid proovitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 81 inimesel. 58 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 30, Tartumaale 18, Pärnumaale üheksa, Valgamaale kaheksa ja Põlvamaale kuus uut nakkusjuhtu. Raplamaale tuli juurde kaks uut positiivset proovi ning Jõgeva-, Lääne-, Saare- ja Võrumaale üks. Hiiu-, Järva-, Viljandi- ja Lääne-Virumaale uusi nakkusjuhte ei lisandunud. Kahel positiivse proovi tulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 236,1 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud analüüside koguarvust viis protsenti.

Ööpäeva jooksul avati haiglates uusi COVID-19 haigusjuhtumeid kokku 17, haiglaravi vajab 189 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 66 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 131 inimest ehk 69 protsenti.

Ööpäeva jooksul manustati 5522 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 442 089 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 228 280 inimesel. Üle 70-aastaste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 65 protsenti. 70+ vanusegruppi on üle 60 protsendi vaktsineeritud kõikides maakondades, välja arvatud Ida-Virumaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles