Mehed valmistuvad Kuldliiga, naised Hõbeliiga mängudeks

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti meestekoondis alustas Euroopa Kuldliigaks valmistumist läinud nädala lõpus, kohtudes Tartus kontrollmängudes Lätiga. Libero rolli kannab platsil Viljandist pärit Silver Maar (vasakul).
Eesti meestekoondis alustas Euroopa Kuldliigaks valmistumist läinud nädala lõpus, kohtudes Tartus kontrollmängudes Lätiga. Libero rolli kannab platsil Viljandist pärit Silver Maar (vasakul). Foto: Margus Ansu

Kui Eesti meeste võrkpallikoondis, milles kannab libero rolli Viljandist pärit Silver Maar, sätib ennast vormi reedel Tartus algavateks Euroopa Kuldliiga mängudeks, siis naistekoondis, kuhu kuuluvad Viljandist sirgunud Kristiine Miilen ja Liisbet Pill, alustab reedel Bosnia-Hertsegoviinas Zenicas Hõbeliiga alagrupiturniiri.

Nagu ütles Eesti naiskonna peatreener Lorenzo Micelli, on üks tema peamisi eesmärke heade tulemuste püüdmise kõrval haarata kaasa võimalikult palju noori. «Noorte kaasamine on pikemas perspektiivis ülioluline,» nentis ta ning rääkis, et peale Liisbet Pilli on koondisega kaasas Häli Vahula, Eva Liisa Kuivonen ja Kadri Kangro. «Nendega töötamine on tulevikule mõeldes väga tähtis, sest nemad ongi ju koondise tulevik. Püüame neid võimalikult palju koondise juurde tuua ja neile ka mänguaega anda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles