Ait otsib kohvikupidajat

Üllar Priks
, reporter
Copy
Aida kohviku trump on 270-kraadine vaade lossimägedele.
Aida kohviku trump on 270-kraadine vaade lossimägedele. Foto: Matis Velt

Eesti pärimusmuusika keskus annab rendile Viljandis pärimusmuusika aidas paiknevad kohvikuruumid koos olemasoleva köögiinventariga. Üürilepingu tähtajaks on planeeritud kolm aastat, kuid vastastikuse sobivuse korral lepingut pikendatakse. 

270-kraadise lossimägede vaatega kohvikuruumid, millele lisandub suvel aida kolmandal korrusel paiknev katuseterrass, jäävad turistide lemmiktrajektoorile Viljandis. Lisaks toovad aita kliente mitmesugused üritused, kursused ja koolitused ning loomulikult on aida kohvik Viljandi pärimusmuusika festivali süda ja kese. 

Eesti pärimusmuusika keskuse juhi Tarmo Noormaa sõnul otsib keskus endale head koostööpartnerit, kellega koos ürituste publikule, esinejatele, turistidele ning eelkõige viljandlastele rõõmu pakkuda. Tema sõnul on oluline, et kohviku kontseptsioon sobiks pärimusmuusika aida väärtuste ja õhkkonnaga ning peaks lugu pärimuskultuurist. 

"Meie oskame teha muusikat ning korraldada professionaalsel tasemel sündmusi ja kursusi, kohvikupidaja ülesandeks saaks oma tegevusega pakkuda head sööki ning mõnusat äraolemist aita tulijatele. Nii koostöös loome juurde põhjuseid, et aita tuldaks ikka uuesti," rääkis Noormaa.

Kohvikupidaja peab enda kandideerimisest teada andma 1. juuniks ning kohvik peaks Eesti pärimusmuusika keskuse ootuste järgi tööle hakkama hiljemalt 19. juulil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles