Koondise dressi varna riputanud Anu Ennok: minu süda on rahul, sest naiste võrkpalliga on hästi, kui ees on selline pealik

Priscilla Õmblus
Copy
Mullu profisportlase karjääri seljataha jätnud 29-aastane Anu Ennok mõlgutas juba kaks aastat tagasi koondisekarjääri lõpetamise mõtet. Ta oli aga lubanud koondist veel viimast korda Euroopa meistrivõistluste valiksarjas aidata. Nüüd on lubadus täidetud. Nüüd võib puhata.
Mullu profisportlase karjääri seljataha jätnud 29-aastane Anu Ennok mõlgutas juba kaks aastat tagasi koondisekarjääri lõpetamise mõtet. Ta oli aga lubanud koondist veel viimast korda Euroopa meistrivõistluste valiksarjas aidata. Nüüd on lubadus täidetud. Nüüd võib puhata. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Läinud nädalal lõppes Eesti naiste võrkpallikoondise teekond Euroopa meistrivõistluste valikturniiril, seekord enne finaalseeriat. Ühtlasi lõppes selle mänguga Valgevenes Minskis ühe meie naiskonna põhilüli, Viljandist sirgunud 29-aastase Anu Ennoki koondisekarjäär.

Mullu profisportlase karjääri lõpetanud Ennokil oli plaan koondise dress varna riputada mõtteis mõlkunud juba aastaid, nüüd sai see teoks.

Et oleme olnud klassikaaslased, siis juttu ajades teietama ei hakanud. Kõnelesime telefoni teel kolmapäeva hommikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles