Tartu 2024 kutsub viljandlasi üles looma Euroopa kultuuripealinna programmi

Alice Lokk
, reporter
Copy
Kultuurikompassi foorumil lahatakse Lõuna-Eesti külalislahkust.
Kultuurikompassi foorumil lahatakse Lõuna-Eesti külalislahkust. Foto: Margus Ansu

Tartu on 2024. aastal Euroopa kultuuripealinn ning Tartu ja Lõuna-Eesti omavalitsused kutsuvad kultuurikorraldajaid infopäevadele, kus huvilised saavad teada, kuidas osaleda kultuuripealinna ürituste korraldamises.

Viljandlasi oodatakse Linnagaleriisse 28. mail kell 15.30

Tartu linnapea Urmas Klaasi sõnul pandi tugev alus heaks koostööks juba jaanuaris, kui sõlmiti lepingud 19 Lõuna-Eesti omavalitsusega, et vedada ühiselt Euroopa kultuuripealinna programmi. "Meil on palju erilist, mida Euroopale näidata ja kogeda pakkuda," lisas linnapea.

Kohtumiste käigus tutvustatakse kultuuripealinna lisaprogrammi projekitaotlusvooru tingimusi. "Tartu 2024" Lõuna-Eesti koordinaator Annela Laaneots ütles, et projektitaotlusvooru eesmärk on leida Euroopa kultuuripealinna programmi silmapaistvaid Lõuna-Eesti sündmusi.

Kultuuripealinna meeskond ootab koos Lõuna-Eesti omavalitsustega infopäevadele ärksaid kultuurisündmuste korraldamisest huvitatud inimesi, kultuurikorraldajaid, loomeinimesi, turismikorraldajaid, loomeettevõtjaid ja teisi tegijaid, kellel on huvi luua kultuuripealinna programmi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles