Üks lause lõi tennisekeskuse laiendamise plaani uppi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Tennisehalli laienduseks kavandatud platsil on praegu Viljandi tee-ehitajate laoplats. Lähiajal jääb plats tühjalt seisma.
Tennisehalli laienduseks kavandatud platsil on praegu Viljandi tee-ehitajate laoplats. Lähiajal jääb plats tühjalt seisma. Foto: Elmo Riig

Veel nädal tagasi oli Viljandi võimupartneritel kokkulepe, et kuu lõpus kiidavad nad heaks tennisehalli laiendusele maa ja raha andmise, kuid siis saatsid arendajad linnale taotluse, mille viimane lause lõi kõik uppi. Tennisekeskuse laiendust ei tule.

Osaühingu Tennisekeskus juhatuse esimees Mark Orav saatis linnajuhtidele korra­kohaselt uue abitaotluse nii maa hoonestusõiguse kui 300 000 euro suuruse toetuse saamiseks ning kuni taotluse viimase punktini oli kõik korras. Sealt aga vaatas otsustajatele vastu arendaja soov, et kui arendus kavandatud 1,61 miljoni euroga valmis ei saa, tahab ta endale õigust jätta linnale ehitamata lauatennisesaali ja liftišahti, samuti jätta linn ilma 105 000 jõusaalitunnist järgmise seitsme aasta jooksul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles