Võrkpalli­koondis finaal­turniirile kohta ei lunastanud

Priscilla Õmblus
Copy
Läinud nädalal heitles Eesti rahvusnaiskond Valgevenes Minskis pääsu eest EM-finaalturniirile. See uks jäi tänavu suletuks. Niisamuti teatas Viljandist pärit Anu Ennok (number 9) koondisekarjääri lõpetamisest.
Läinud nädalal heitles Eesti rahvusnaiskond Valgevenes Minskis pääsu eest EM-finaalturniirile. See uks jäi tänavu suletuks. Niisamuti teatas Viljandist pärit Anu Ennok (number 9) koondisekarjääri lõpetamisest. Foto: cev.eu

Reedel pani Eesti naiste võrkpallikoondis Valgevenes Minskis Euroopa meistrivõistluste valikturniirile punkti: ka kordusmängus jäi Šveits alistamatuks ja tunnistada tuli tolle 3:1 (25:15, 23:25, 25:17, 25:22) paremust. Selle turniiriga lõpetas ühtlasi koondisekarjääri Viljandist võrkpalluriteekonda alustanud Anu Ennok.

«Seda dressi ma ilmselt enam selga ei tõmba. Ma vähemalt arvan, et keegi enam ei looda, et ma uuesti kaasa lööks,» ütles koondise eest 75 kohtumises kaasalöönud nurgaründaja, praegu Luksemburgi kõrgliigaklubisse VC Mamer kuuluv Ennok laupäeval Tallinna lennujaamas. «Kuna sai lubatud, et valiktsükli ikkagi kaasa teen, siis tuli see ära mängida. Eks pärast eelmist (Soomes veedetud – toimetus) klubihooaega olnuks seda parem teha, aga ka tänavuse aasta pealt oli see veel enam-vähem mõeldav.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles