Finaal ja võimalik eurosarja koht jäid sel korral Tulevikule kättesaamatuks

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Tipneri karikasarja poolfinaalis kaotas Viljandi JK Tulevik Tallinna FCI Levadiale 0:2.
Tipneri karikasarja poolfinaalis kaotas Viljandi JK Tulevik Tallinna FCI Levadiale 0:2. Foto: Elmo Riig

Viljandi JK Tulevik jäi täna Viljandi linnastaadionil Tipneri karikavõistluste poolfinaalis 0:2 kaotajaks Tallinna FCI Levadia vastu. Kui Tulevik oleks suutnud Levadiat võita, oleks see viinud teda sammu võrra eurosarjale lähemale.

Kolmapäeva õhtul Viljandi linnastaadionil peetud Tipneri karikavõistluse poolfinaalis Viljandi JK Tuleviku ja Tallinna FCI Levadia vahel võttis Levadia 2:0 võidu. Mäng möödus peamiselt Tallinna meeskonna domineerimise rütmis, kuid esimese poolaja jooksul ta ühtki väravat löönud. Ka teise poolaja alguses suutsid viljandlased oma värava puhtana hoida, kuid 79. minutil tegi 16 meetri kasti juurde triblingu Eesti koondiseski figureerinud Levadia poolkaitsja Frank Liivak. Ta söötis palli kastis ootavale Bogdan Vaštšukile, kes selle väravasse suunas. Paraku Viljandi meeskond enam väravat tagasi lüüa ei jõudnud ning 90. minutil jõudis läbi Levadia mängija Igor Žurahhovski jala pall taas kastis oleva Bogdan Vaštšukini, kes selle kindlalt väravasse virutas.

Teatavasti tähendab kaotus Tipneri karikasarjas Viljandi JK Tulevikule seda, et vähemalt praegu tuleb suu puhtaks pühkida eurosarja kohast, mille oleks ta saanud siis, kui oleks võitnud kõigepealt Levadiat ja seejärel finaalis FC Florat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles