Viljandi tennisekasvandik valitses koduväljakul

Priscilla Õmblus
Copy
Fellini klubi kasvandik Brit Martin domineeris koduväljakul "Airok Viljandi Openi" U-16 vanuseklassi turniiril, võites üksikmängu ning jõudes paarismängus finaali.
Fellini klubi kasvandik Brit Martin domineeris koduväljakul "Airok Viljandi Openi" U-16 vanuseklassi turniiril, võites üksikmängu ning jõudes paarismängus finaali. Foto: Marko Saarm

Pühapäeval jõudis lõpule läinud nädalal Viljandi järve äärsetel tenniseväljakutel Tennis Europe’i egiidi all mängitud kolmanda kategooria turniir "Airok Viljandi Open", millel domineeris omavanuste seas Fellini tenniseklubi 15-aastane kasvandik Brit Martin.

"Muidugi olen üliõnnelik, et võitsin! Andsin endast sada protsenti. Sain siit ülihead mängud, enamik neist olid tasavägised," rõõmustas üksikmängu turniiri võitja Brit Martin.

Ta rääkis, et turniir andis talle juurde palju enesekindlust, arvestades, kui vähe trenni oli ta Tuneesia turneelt naasmisele järgnenud isolatsiooniperioodi tõttu teinud. "Sellise treenituse pealt turniir võita – usun, et see on hea tulemus."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles