Nädala kursus ⟩ «Minu Vabaduse plats»

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Talvel kauplesid Viljandi jõulupuu ümber gümnaasiumi noored õpilasfirmade laadal. See oli hea näide, et saab korraldada asju, kui tahetakse. Kas tahetakse?
Talvel kauplesid Viljandi jõulupuu ümber gümnaasiumi noored õpilasfirmade laadal. See oli hea näide, et saab korraldada asju, kui tahetakse. Kas tahetakse? Foto: Elmo Riig

Kogukonnaühendus Loov Viljandi on väga tore algatus ning ilmselt kõnetab end kultuuri- ja loovlinnaks pidava Viljandi kodanikke. Samuti on tore ühenduse programmis pakutav linnaruumi kujundamise kursus «Minu Vabaduse plats», mille eesmärk on, et noored oskaksid märgata oma kodulinna eripära ja eeliseid ning julgeksid unistada veelgi paremast elukeskkonnast. Tore on ka see, et kursust juhendab Viljandi taustaga arhitekt Ülle Maiste, kelle meeskonna võidutöö järgi ongi Vabaduse plats rekonstrueeritud.

Las noored loovad, arendavad ja mõtlevad – see on suurepärane ning loodetavasti leiab nii mõnigi selliste ürituste kaudu oma kutsumuse. Ühe vana küsimuse tuletab see kõik aga küll meelde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles