Rokkbänd salvestas näitleja Leila Säälikule pühendatud loo

Üllar Priks
, reporter
Copy
Kait Lukka kirjutatud lugu leidis tee ansambli Fööniks repertuaari.
Kait Lukka kirjutatud lugu leidis tee ansambli Fööniks repertuaari. Foto: Rauno Liivand

Ansambel Fööniks andis koos muusikavideoga emadepäeva puhul välja laulu nimega "Ema". See räägib ema tähtsusest lastele ja laste olulisusest emale. Nagu leiab ansambli juhtfiguur Elmar Liitmaa, on teema ajatu ning puudutab igaüht. Loo autor on Viljandi ettevõtte BHC omanik, multitalent Kait Lukka. 

Lukka sõnul sündis kõnealune pala enam kui kümme aastat tagasi ning see on kirjutatud, mõeldes tema emale, legendaarsele näitlejale Leila Säälikule.

"See on äärmiselt suure emotsiooniga ja otse südamest valminud lugu, mille kirjutasin ühe hooga ja ühe ööga valmis oma kodustuudios. Nüüd, aastaid hiljem, kui otsisime Elmariga (Elmar Liitmaa – toimetus) lugu, mida ühistel sõpradele mõeldud kohtumistel esitada, avanes ema laul kogu oma emotsionaalsuses uuesti ja lisandus kohe valikusse. Mulle tohutult meeldib Fööniksi tšelloga esitatud versioon laulust ja mul on hea meel, et Elmar ettepanekuga see lugu bändiga emadepäevaks salvestada minu poole pöördus."

Tšellopartiid mängib ERSO tšellist Theodor Sink ning loo seade ja salvestus on Elmar Liitmaalt. Video autor on samuti Viljandi juurtega mees Runno Tamra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles