Noortele jagatakse 10 000 eurot plaanide teostamiseks

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Viljandi noortevolikogu avas tänavuse projektikonkursi kevadvooru, millega jagatakse laiali 10 000 eurot.
Viljandi noortevolikogu avas tänavuse projektikonkursi kevadvooru, millega jagatakse laiali 10 000 eurot. Foto: Erakogu

Viljandi linnavalitsus kinnitas esmaspäevasel istungil noortevolikogu 2021. aasta projektikonkursi voorud, millega kevadel jagatakse laiali 10 000 eurot.

Viljandi noortevolikogu spiiker Ursula Ilves ütles, et konkursile on oodatud nii ürituste plaanid, ettevõtlusideed ja muud põnevad projektid. "Et järgmine võimalus taotlusi esitada on alles sügisel, on kevadisse vooru oodatud ka suvised noorte algatused," lausus Ilves.

Aastate jooksul on noortevolikogu toetanud üritusi, kunstiprojekte, festivale ja õpilasfirmasid, aidanud välja anda albumeid ja ajakirju ning toetanud noortele mõeldud rajatiste ehitamist. 

Konkursi kevadine voor tuleb taas taotlusvooruna, sest praegustes oludes ei ole võimalik seda üritusena korraldada. Projektid  tuleb nagu möödunud kevadel esitada elektrooniliselt iseteeninduskeskkonnas Spoku.

Kevadvoor avati 4. mail ja see kestab 16. maini. Projektikonkursi tulemused kuulutatakse välja noortevolikogu hindamise tulemuste järgi linnavalitsuse 24. mai istungil.

Varem on Viljandi noortevolikogu projektifondist toetatud näiteks "Kunstikompotti" ja gümnasistide nädalat, õpilasfirmat Cafessa ning Viljandi avatud noortetoa sisetrikipargi ümberehitamist. 

Projektikonkursi kohta leiab lisainfot Viljandi linna kodulehelt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles