Kohast ilma jäänud lapsevanemad tahavad paremat süsteemi

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Ilus ja hea asukohaga Kesklinna kool on lapsevanemate seas populaarne, mistõttu püütakse tihti sellele võimalikult lähedale sissekirjutus saada.
 
Ilus ja hea asukohaga Kesklinna kool on lapsevanemate seas populaarne, mistõttu püütakse tihti sellele võimalikult lähedale sissekirjutus saada.  Foto: Marko Saarm / Sakala

Kohtade arv koolides on piiratud ja iga Viljandi laps ei saa soovitud koolis haridusteed alustada. Lapsevanemad protestivad praeguse sissekirjutusel põhineva süsteemi vastu, sest seda on nende hinnangul kerge üle kavaldada.

Kui enamik lapsevanemaid leppis kohast ilmajäämisega ning võttis vastu linna pakutud koha Jakobsoni koolis või leidis muu lahenduse, siis osa Kesklinna kooli kohast ilma jäänud lapsevanemaid on asunud nõudma süsteemi parandamist, sest see ei takista kuidagi vallas elavatel inimestel ennast Viljandisse sõbra juurde sisse kirjutada ja nõnda lapsele linna kooli kohta tagada.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles