Nakatunud bussijuhtide tõttu ükski sõit tegemata ei jää

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Atko Viljandimaa osakonna juhataja sõnul on bussijuhtide seas küll nakatunuid, kuid ükski liin sellepärast sõitmata ei jää.
Atko Viljandimaa osakonna juhataja sõnul on bussijuhtide seas küll nakatunuid, kuid ükski liin sellepärast sõitmata ei jää. Foto: Marko Saarm

Viljandimaa Atko esindaja sõnul on bussijuhtide seas koroonaviirusesse nakatunuid, kuid ükski liin selle tõttu sõitmata ei jää.

Atko Viljandimaa osakonna juhataja Jannar Vissaku sõnul on koroonaviirus mõjutanud bussifirmat ja nakatunud on mitu töötajat. Tema kinnitusel on haigestunud kodusel ravil ja nende lähikontaktsed teada. "Terviseamet on kogunud kõik vajaliku info ja teinud olukorra nakkusohtlikkuse analüüsi. Töötajate nakatumise algallikat ei ole olnud võimalik välja selgitada," lausus Vissak.

Tema sõnul ei olnud nakatunud bussijuhid enne haigestumist tööl, kuid sellest hoolimata läbivad kõik bussid igapäevase intensiivse puhastamise ja desinfitseerimise. "Puhkepauside ajal puhastatakse lisaks tavalisele sisepuhastusele desovahenditega käepidemed, kinnihoidmistorud ja teised detailid," lausus Vissak. Lõppjaamas tehakse tema sõnul veel põhjalikum puhastus, et viia nakatumisoht busside sisustuse kaudu miinimumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles