Käsipallurite lootus finaalturniirile pääseda läks luhta

Priscilla Õmblus
Copy
Euroopa meistrivõistluste valiksarja kahes viimases kohtumises Austria ja Saksamaa vastu oli täpseima käega Karl Toom, kes viskas 14 väravat.
Euroopa meistrivõistluste valiksarja kahes viimases kohtumises Austria ja Saksamaa vastu oli täpseima käega Karl Toom, kes viskas 14 väravat. Foto: Karli Saul (Eesti Käsipalliliit)

Pühapäeval lõpetas Eesti meeste käsipallikoondis 2022. aasta Euroopa meistrivõistluste valikturniiri, kaotades Stuttgartis teise alagrupi viimases kohtumises 20:35 (10:17) sarja täiseduga läbinud Saksamaale. See tähendas talle neljandat kohta ning finaalturniirilt eemalejäämist.

Neljapäeva õhtul võõrustas Eesti valiksarja eelviimases kohtumises Kalevi spordihallis Austriat ning sisuliselt sai juba selle mänguga selgeks finaalturniirile pääseja. Mängu kallutas 31:27 (18:13) oma poolele Austria. Seejuures kõmmutas Austria vastu enim väravaid (selles mängus üheksa, kahe mängu peale kokku 14) Viljandi HC kasvandik Karl Toom. Lisaks talle oli neljapäeval platsil veel kolm Viljandi HC kasvandikku: Kristo Voika ja Ott Varik, kel mõlemal jäi kahe mängu peale kokku kontole kaks väravat, ning väravavaht Rasmus Ots.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles