Kaspar Taimsoo võitis esimest korda maailmakarikavõistluste etapi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Põhjust rõõmustamiseks jagub: Eesti neljapaadi meeskond võitis üle 16 aasta ja Kaspar Taimsoo (pildil seisab) selle koosseisus oma esimese maailmakarikavõistluste etapi.
Põhjust rõõmustamiseks jagub: Eesti neljapaadi meeskond võitis üle 16 aasta ja Kaspar Taimsoo (pildil seisab) selle koosseisus oma esimese maailmakarikavõistluste etapi. Foto: ANTONIO BRONIC/REUTERS

Kolmekordseks Euroopa meistriks kroonitud ning olümpiamängudelt ja maailmameistrivõistlustelt medaleid toonud Viljandi sõudja Kaspar Taimsoo võitis laupäeval Horvaatias Zagrebis Eesti neljapaadi meeskonnas oma karjääri esimese maailmakarikavõistluste etapi.

See etapivõit ja hiljuti Euroopa meistrivõistlustelt saadud pronksmedal on paatkonna tõstnud kahe nädala pärast Šveitsis Luzernis peetavate olümpia lisakvalifikatsioonivõistluste favoriidiks. "See on hea positsioon, kus olla," nentis Viljandi sõudeklubisse kuuluv Taimsoo. "Lisapinget see meile ei pane ja teame, mida järgmise paari nädala jooksul tegema peame, et veel kiiremaks saada."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles