Võhma linnalt raha näpanud raamatupidaja on tagasimaksmisega jännis

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
2018. aastal kohtus süüdimõistetud Võhma endine raamatupidaja Tiina Ranne ei ole suutnud maksegraafikut täita sel moel, nagu kohus on selle kirja pannud. Samas on ta suurema osa summast suutnud seni tasuda.
2018. aastal kohtus süüdimõistetud Võhma endine raamatupidaja Tiina Ranne ei ole suutnud maksegraafikut täita sel moel, nagu kohus on selle kirja pannud. Samas on ta suurema osa summast suutnud seni tasuda. Foto: Marko Saarm

Samal ajal kui Põhja-Sakala vallavalitsus ja prokuratuur püüavad kokku panna süüdistusmaterjali kahe nüüdseks töölt kõrvaldatud raamatupidaja võimalike varguste kohta, peab üks kohtus süüdimõistetud endine raamatupidaja vallale graafiku järgi raha tagasi maksma, kuid on sellega jänni jäänud.

Tartu maakohus tunnistas 2018. aasta veebruari lõpus endise Võhma pearaamatupidaja Tiina Ranne süüdi dokumendi võltsimises ja omastamises ning mõistis talle karistuseks ühe aasta ja kuue kuu pikkuse tingimisi vangistuse. Kohtuotsuse järgi peab Ranne hüvitama Põhja-Sakala vallale 27 632 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles