Koondis asub homme Austria vastu punkte noolima

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti käsipallikoondis valmistub Euroopa meistrivõistluste valikturniiri otsustavateks mängudeks: neljapäeval võõrustab ta Austriat ja pühapäeval sõidab kohtuma Saksamaaga.
Eesti käsipallikoondis valmistub Euroopa meistrivõistluste valikturniiri otsustavateks mängudeks: neljapäeval võõrustab ta Austriat ja pühapäeval sõidab kohtuma Saksamaaga. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Homme õhtul jätkub Eesti käsipallikoondisel 2022. aasta Euroopa meistrivõistluste valikturniir, kui ta teise alagrupi eelviimases mängus võõrustab Tallinna Kalevi spordihallis Austria koondist. Pühapäeval paneb ta valikturniirile punkti Stuttgardis, astudes vastu Saksamaa koondisele.

Otsustavateks kohtumisteks valmistuvad Eesti koondise koosseisus ka Viljandi HC-st võrsunud mängijad Rasmus Ots, Kristo Voika, Ott Varik ja Karl Toom.

Tabeliseis teises alagrupis on põnev: Saksamaal on täisedu, kaheksa punkti, Bosnia ja Hertsegoviina on kogunud neli ning Eesti ja Austria kaks punkti. Alagrupi kaks esimest meeskonda saavad 2022. aasta jaanuaris Ungaris ja Slovakkias toimuva finaalturniiri otsepääsme. Samuti pääsevad otse finaali kaheksa alagrupi neli edukamat kolmanda koha saavutanud koondist. Niisiis on see võimalus säilinud veel ka Eesti esindusel, kel seni pole õnnestunud finaalturniirile välja jõuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles