Mulgi rattamaraton lükkus juuli keskpaika

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Eelmisel aastal toimus Mulgi rattamaraton koroonaviiruse piirangute tõttu augustis.
Eelmisel aastal toimus Mulgi rattamaraton koroonaviiruse piirangute tõttu augustis. Foto: Elmo Riig

Bosch Eesti maastikurattasarjale registreerimise tähtaega pikendati 26. maini ning rattamaratoni hooaja avab 5. juunil 23. Rõuge rattamaraton, mis on ühtlasi Eesti meistrivõistlused maastikurattamaratonis. Maastikurattasarja kuuluv Mulgi rattamaraton, mis on järjekorras 21., tuleb 17. juulil.

Bosch Eesti maastikurattasarja peakorraldaja Enno Eilo ütles, et 3. maist on lubatud vaid kuni 150 osavõtjaga avalikud üritused ja seetõttu tuleb võistluskalendris teha muudatusi. "Praeguse seisuga on sarja avaetapp 5. juunil 23. Rõuge rattamaraton, kus toimuvad ka Eesti meistrivõistlused maastikurattamaratonis. Kahe maratoni toimumise kuupäeva pidime ka edasi lükkama: 7. Alutaguse rattamaraton on 13. juunil ning 21. Mulgi rattamaraton 17. juulil."

Sarja avaetapi edasilükkumise tõttu pikendati ka terveks maastikurattasarjaks registreerimise ning sarjas osalevate mees- ja naistiimide ülesandmise tähtaega. Uus lõppkuupäev on 26. mai.

"Maratonide edasilükkamine eeldab läbirääkimisi ja kompromisside leidmist nii maratoni korraldavas klubis kui ka kohalikus kogukonnas. Kogu korraldusmeeskonnaga loodame Eesti inimeste ja osalejate kannatlikkusele, mis lubaks meil juunis sarja hooaeg Rõuges käima lükata," sõnas Eilo.

Registreeruda saab maratonidele veebilehel www.rattamaratonid.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles