Tuleviku naiskond noppis Põlvast kaks väravat ja võidu

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Teisi Toomsalu on Viljandi võistkonna üks suuremaid väravakütte. 
Teisi Toomsalu on Viljandi võistkonna üks suuremaid väravakütte. Foto: Maarika Hiiemäe

Naiste meistriliiga kolmanda vooru kohtumises võõrustas Põlva Lootose jalgpalliklubi laupäeval Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskonda. Põlva Lootospargis maha peetud lahingu võitis Tuleviku naiskond tulemusega 2:0.

Esimese värava lõi Tulevikule juba mängu viiendal minutil Teisi Toomsalu. Teine värav laskis ennast veidi oodata, ent mängu 41. minutil lennutas palli vastaste väravasse Katarina Põldur. Sellega mängu väravateskoor ka piirdus. Võit oli seekord seda magusam, et eelmise mängu oli Tulevik põlvalannade vastu kaotanud tulemusega 1:7.

Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi jalgpalliklubi treener Sergei Vassiljev ütles enne mängu, et Tuleviku mängud Põlva Lootose vastu on alati ettearvamatud. "Kord võidame meie, kord nemad," märkis treener. "Eks laupäeval selgub, kes seekord peale jääb."

Tuleviku mängija Mia Maks sõnas kohtumise eel, et esimene võõrsilmäng tõotab tulla põnev. "Loodan, et oleme õppinud eelmiste mängude vigadest ning suudame hooaja esimese võidu koju tuua," ütles mängija.

Põlva Lootose treener Kaido Kukli märkis enne mängu, et mõlemal naiskonnal on punktiarve avamata. "Tuleb põnev mäng," avaldas treener lootust.

Põlva klubi mängija Karina Piirimaa ütles, et paar mängu on naiskond saanud juba mängida. "Selle põhjal võib öelda, et võistkonnal on tahtejõud, et anda endast parim," lausus Piirimaa. "Et mõlemad võistkonnad on tugevad, on oodata head mängu. Kindlasti proovime võtta siit oma esimese võidu."

Mängus teeniti ka üks kollane kaart ning selle sai mängu 80. minutil endale Põlva Lootose mängija Elina Kahar.

Tuleviku naiskonna järgmine, neljanda vooru mäng on 1. mail, siis võõrustab ta koduväljakul Tartu Tammeka naiskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles