Lastepargi uhke purskkaev komistas hirmkalli hinna otsa

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Lastepargi renoveerimise plaan on valmis ning 240 000 eurot on töödeks ka olemas, kuid paraku ei jätku sellest rahast, et oodatud purskkaevu ehitama hakata.
Lastepargi renoveerimise plaan on valmis ning 240 000 eurot on töödeks ka olemas, kuid paraku ei jätku sellest rahast, et oodatud purskkaevu ehitama hakata. Foto: Elmo Riig, Viljandi Arhitektuuriamet

Kui ehitajad hakkasid kokku panema Viljandi Lastepargi uuendamise hinnapakkumisi, sai selgeks, et ainuüksi kavandatava purskkaevu detailid maksavad rohkem, kui linnal on kogu tööks raha kavandatud. Koos ehitusega tuli odavaim pakkumine seega 2,3 korda kavandatust kallim.

Ehkki ametlikult pole linnavalitsus edasise tegevuse kohta otsuseid langetanud, on kolme hinnapakkumist vaadates üsna selge, et riigihanke konkurss tuleb tunnistada nurjunuks ning Lastepargi suurt ümberehitust koos purskkaevualaga ette võtta ei saa. Linnapea Madis Timpson tunnistas, et tema ei poolda mõtet võtta suur laen, et siis park ikkagi valmis ehitada ja vahetult enne sügisesi valimisi seda eduloona esitada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles