Rahvahääletus annab võrkpalliplatsi kerkimisele hoogu

Priscilla Õmblus
Copy
Läinud aastal valiti žürii ja võrkpallisõprade abiga samas projektis samuti kümme kohta, kuhu rajada uus võrkpalliväljak. Üheks neist osutus Ramsi aleviku üsna mannetus seisus väljak, mis peaks selleks suveks uue ilme saama. Üks väljak tehti Viljandi Kesklinna kooli juurde.
Läinud aastal valiti žürii ja võrkpallisõprade abiga samas projektis samuti kümme kohta, kuhu rajada uus võrkpalliväljak. Üheks neist osutus Ramsi aleviku üsna mannetus seisus väljak, mis peaks selleks suveks uue ilme saama. Üks väljak tehti Viljandi Kesklinna kooli juurde. Foto: Marko Saarm

Eesti võrkpalli liidu ja aktsiaseltsi Oma Ehitaja koostöös käima lükatud projekti «Võrguplatsid korda!» žürii on võitjad välja selgitanud. Ees ootaval teisipäeval algab rahvahääletus ning nende kümne hulka, millele saab häält anda, on pääsenud ka Viljandi Jakobsoni kooli juurde plaanitav plats.

Selle projekti kaudu on Eesti varasemal kümnel aastal juurde saanud 110 mängukorras võrkpalliväljakut ja tänavu lisandub kümme.

Žürii, kuhu kuulusid Kaido Fridolin, Hanno Pevkur, Helen Veermäe, Rivo Vesik ja Kert Toobal, valis välja kuus kohta – Põlvas, Elvas, Vinnis, Sihva ja Abruka külas ning Viimsis – ning laekunud taotluste hulgast kümme, mis pääsevad rahvahääletusele, et valida välja veel neli kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles