Registreeri ja loe Sakalat täna tasuta!

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Foto: Sakala

Täna on Sakalas järjekordne avatud lugude päev – see on justkui avatud uste päev, mis näitab registreerijatele kõike seda, mida Sakala veebist leida võib.

Teeme seda, sest oleme uhked oma digisisu üle, mida oleme iga päev arendanud juba paarkümmend aastat. Eriti suuri samme oleme selles vallas teinud pärast koroonakriisi puhkemist ning ammu on möödas ajad, mil veeb oli paberlehe kõrvalsaadus. Oluline on kvaliteetne sisu, mis tuleb nii digikanalites kui paberil lugejateni viia.

Igal asjal on hind ja kvaliteetne ajakirjandus on kallis. Sellepärast on ka meie parimad lood tavaliselt maksumüüri taga. Tegime avatud lugude päeva selleks, et kõik näeksid, kuidas Sakala tegijad iga päev lugejate nimel pingutavad. Sellepärast oleme lisanud  tavalisele uudisvoole esilehele eraldi avatud lugude päeva artiklivaliku, kuhu on koondatud valik viimase aja silmapaistvamatest lugudest.

Nii nagu Sakalat saab täna tasuta lugeda ka Postimeest ja teisi Postimees Grupi veebiportaale. Kas sind huvitavad horoskoobid ja meelelahutusuudised Elu24-st või kohalikud uudised Tartust ja Tartumaalt, Lõuna-Eestist, Pärnust, Virumaalt või Järvamaalt  – täna on kõik lood tasuta.  Tasuta sisu nautimiseks pead sa meie veebi sisse logima Postimehe kontoga – kui sul seda pole, saad selle teha vaid paari klõpsuga. Tasub kiirustada, sest avatud lugude päev, mis avab sulle kogu meie sisu, lõpeb südaööl, kuid väärt vaatamist ja lugemist jätkub siin palju kauemaks. Registreeri siin ja loe täna tasuta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles