Raassilla motokeskuse rajajad said ehitajatelt halva uudise

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Kui aasta tagasi võis Peeter Peek hea uudisena teada, et Raassilla projekti tarbeks on ettevõtluse arendamise sihtasutus leidnud 2,4 miljonit eurot ja Viljandi vald 420 000 eurot, siis tänavu tuli kurb uudis, et sellest rahast kavandatud idee elluviimiseks ei piisa.
Kui aasta tagasi võis Peeter Peek hea uudisena teada, et Raassilla projekti tarbeks on ettevõtluse arendamise sihtasutus leidnud 2,4 miljonit eurot ja Viljandi vald 420 000 eurot, siis tänavu tuli kurb uudis, et sellest rahast kavandatud idee elluviimiseks ei piisa. Foto: Marko Saarm

Täpselt aasta tagasi positiivse rahastusotsuse saanud Tarvastu motoklubi eestvedajad said sel nädalal üsna halva uudise, et Raassilla moto- ja vabaajakeskuse rajamine läheb arvatust koguni 700 000 euro võrra kallimaks.

Kui keskuse arendajad ehitajaid otsima asusid, oli lootus, et maja ja rada saab valmis 2,5 miljoni euro eest. Tegelikult küsisid ehitajad 3,2 miljonit eurot. Tarvastu motoklubi ei kavatse aga arendusest loobuda, vaid hakkab juba sel nädalal maja väiksemaks projekteerima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles