Jaak Joala kuju või puust kasti kadumise aega ei suuda keegi ennustada (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Puitlaastplaadist kast seisab Posti tänava pargis juba veebruari algusest ning praegu ei oska keegi öelda, kauaks see sinna jääb.
Puitlaastplaadist kast seisab Posti tänava pargis juba veebruari algusest ning praegu ei oska keegi öelda, kauaks see sinna jääb. Foto: Elmo Riig

Eelmise aasta viimasel päeval avatud ja kuu aega hiljem kasti peidetud Jaak Joala kuju tulevik on täpselt sama ebaselge kui märtsi keskel, mil kuju püstitanud ühingu ja kuulsa laulja lese vahel läbirääkimised tüli tõttu katkesid.

Enam kui kuu aja jooksul pole Maire Joalat esindav advokaadibüroo Triniti ja mittetulundusühingu Meie Viljandi liige leidnud läbirääkimiste jätkamiseks ühist aega. Nüüd on kokku lepitud, et 26. aprillil saadakse kokku.

Kaubamärgist loobumine

Seda teab ka Viljandi linnapea Madis Timpson, kes 15. märtsil Meie Viljandile asjaajamiseks lisaaega andes avaldas lootust, et kuu ajaga on selgus majas. Nüüd ütles ta, et täpset kuupäeva, mil kast ära võetakse või kuju ära viiakse, teada pole. «Ma loodan, et selgus saabub pigem varem kui hiljem,» lisas ta.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles