Kunstnikud näitavad näitusi veebis

Margus Haav
, reporter
Copy
Kondase keskuse esimesel videotuuril tutvustab skulptor ja paberikunstnik Anne Rudanovski oma sarja «Hinnatud ja hüljatud raamatud» näituse neljandat osa «Lugemine», mis uurib raamatut kui kultuurifenomeni ning lugeja ja raamatu suhet muutuvas ajas.
Kondase keskuse esimesel videotuuril tutvustab skulptor ja paberikunstnik Anne Rudanovski oma sarja «Hinnatud ja hüljatud raamatud» näituse neljandat osa «Lugemine», mis uurib raamatut kui kultuurifenomeni ning lugeja ja raamatu suhet muutuvas ajas. Foto: Karolin Tamme

Kondase keskuse ajutisest näitusest «Hinnatud ja hüljatud raamatud IV. Lugemine» valmis pooletunnine videotuur ning päev hiljem tuli Rüki galerii välja Mark Raidpere sama pika videotuuriga näituselt «Kaugekõne».

Skulptor ja paberikunstnik Anne Rudanovski tutvustab oma sarja «Hinnatud ja hüljatud raamatud» näituse neljandat osa «Lugemine», mis ­uurib raamatut kui kultuurifenomeni ning luge­ja ja raamatu suhet muutuvas ajas.

Neli ruumi

Tuur kulgeb kunstniku selgituste saatel läbi nelja näituseruumi, jagunedes neljaks omavahel seotud teemaks. Kondase keskuses on videograaf Kevin Kohjus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles