Viljandi gümnaasiumis teatas eksamist loobumisest üks õpilane

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Koroonaaegne riigieksam pole enam uus asi. Ka mullu tuli koolijuhtidel õpilased eksamit tegema panna hajutatult, eksamitegijad kandsid maski ning liikusid koolimajas täpselt etteantud marsruuti pidi.
Koroonaaegne riigieksam pole enam uus asi. Ka mullu tuli koolijuhtidel õpilased eksamit tegema panna hajutatult, eksamitegijad kandsid maski ning liikusid koolimajas täpselt etteantud marsruuti pidi. Foto: Elmo Riig

Reede ennelõunaks oli koolijuhi andmetel üks Viljandi gümnaasiumi abiturient otsustanud, et ei tee eesti keele lõpueksamit ning kasutab äsja riigikogus langetatud otsuse põhjal tekkinud võimalust lõpetada gümnaasium eksameid tegemata.

Erakordne otsus tuli erakordse aja tõttu, mil on oht, et nii mõnigi õpilane võib olla eksami ajal nakatunud koroonaviirusesse või on lähikontaktne ega saa eksamiruumi tulla. Nii on ka Viljandi gümnaasiumis kaks lõpetajat, kes esmaspäeval eesti keele eksamit sooritada ei saa, kuid saavad seda teha lisaeksami päevadel, millest esimene on 17. mail ja teine 7. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles