Meeste võrkpalli esiliiga kuulutati lõppenuks

Priscilla Õmblus
Copy
Kui hooaja esimeste mängude ajal olid Viljandis tribüünid puupüsti rahvast täis, siis koroonapiirangute tõttu tuli viimased kodumängud pidada publikuta. Võrkpalliliit kuulutas esiliiga hooaja lõppenuks.
Kui hooaja esimeste mängude ajal olid Viljandis tribüünid puupüsti rahvast täis, siis koroonapiirangute tõttu tuli viimased kodumängud pidada publikuta. Võrkpalliliit kuulutas esiliiga hooaja lõppenuks. Foto: Marko Saarm

Eesti võrkpalli liit otsustas tänavuse meeste esiliiga hooaja koroonapandeemia tõkestamiseks kehtestatud piirangute tõttu lõppenuks kuulutada, mistõttu jäävad jagamata ka medalid ja meistritiitel. See tähendab, et Viljandi võrkpalliklubi esindusmeeskonna debüüthooaeg jääb katki.

"Kui oleks saanud viimase 17 aasta jooksul valida, millist esimest hooaega sooviks, siis tänavune oleks kindlasti olnud küll viimane valik," nentis Viljandi võrkpalliklubi esiliiga esindusmeeskonna peatreener Tauno Lipp, viidates sellele, mismoodi pärast 17-aastast pausi Viljandis võrkpallimeeskonnale pöidlaid sai hoida. "Lõppenud hooaega jäävad meenutama kahetised tunded, seejuures esmalt mõnusad mängud rohke publikuga."

Lipu sõnul hakkas meeskonna mäng kulgema tõusvas joones, mis näitas, et hoolimata üles-alla kulgenud hooajast võinuks kevadeks välja kooruda hea mängupilt.  "Aga mis sa teed, olukord on selline ja tuleb leppida. Pühime käed puhtaks, tõmbame hetkeks hinge ning hakkame taas uut hooaega ette valmistama. Ikka selleks, et sügisest taas parimas valguses teie ees olla."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles