Josten Vaidem väntas ühe päevaga 500 kilomeetrit

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Josten Vaidemile meeldib ennast proovile panna ning seekordne katsumus, 500-kilomeetrine rattasõit, õnnestus tal edukalt läbi teha.
Josten Vaidemile meeldib ennast proovile panna ning seekordne katsumus, 500-kilomeetrine rattasõit, õnnestus tal edukalt läbi teha. Foto: Erakogu

Viljandimaa jalgratturile Josten Vaidemile meeldib ennast proovile panna. Mullu alustas ta hooaega 400-kilomeetrise rattasõiduga. Läinud esmaspäeval pedaalis ta hooaja alustuseks 500 kilomeetrit ning jättis lõppu maiuspaladeks Viljandi Kõrgemäe ja Pika tänava järsu tõusu.

Oma retkest rääkides tunnistas 25-aastane spordimees, et 300. ja 450. kilomeetri vahel oli päris raske, aga viimased 50 kilomeetrit tulid hea emotsiooni ja adrenaliini pealt ning väsimus ununes.

Sõbrad katkestasid

Mullust 400-kilomeetrist sõitu alustas Josten Vaidem koos kahe Viljandi sõbraga, aga nood jätsid 200 kilomeetri peal asja pooleli. Tänavu startis ta koos Tartust pärit sõbraga ja too oli sunnitud katkestama 240. kilomeetril ratta tehniliste probleemide tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles