Lastekaitse klubi tunnustas Merike Kuivitsat

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Sakala
Copy
Viljandi Lastekaitse Klubi rändauhinna andis Merike Kuivitsale (paremal) üle mullu sama tunnustuse pälvinud psühholoog Ene Raudla.
Viljandi Lastekaitse Klubi rändauhinna andis Merike Kuivitsale (paremal) üle mullu sama tunnustuse pälvinud psühholoog Ene Raudla. Foto: Viljandi maavalitsus

Viljandi lastekaitse klubi auhind rändas esmaspäeval edasi lastevanemate kooli loojale Merike Kuivitsale.


«Klubi soovis oma auhinnaga tunnustada psühholoog Merike Kuivitsa kümneaastast tööd lastevanemate koolitamisel,» ütles lastekaitse klubi liige, tugikeskuse koordinaator ja maavalitsuse lastekaitse peaspetsialist Margit Pajo.

Lastevanemate kool tegutseb Viljandi huvikooli juures. Aastate jooksul on koos käinud 23 püsigruppi ning koolitustsükli lõpetanutele on välja antud üle 300 tunnistuse.

30. jaanuaril nõustamis- ja õpiabikeskuses Vasem-Parem aset leidnud tseremoonial tänasid lastekaitse klubi esindajad Margit Pajo ja Marika Poolakese Merike Kuivitsat ning soovisid talle edu ja jõudu selle tänuväärse töö jätkamisel. Auhinna andis kätte eelmisel aastal esimesena sellise tunnustuse pälvinud psühholoog Ene Raudla.

Viljandi lastekaitse klubi logost inspireeritud kuju on rändauhind ning see antakse kord aastas tublile koolitajale, nõustajale või kursuste organiseerijale, kelle töö tulemusena on maakonna vanemaharidus sammu edasi astunud. Keraamik Raivo Koidu valmistatud inglitiibadega kuju kannab edasi mõtet, et iga laps võib olla ingellikult hea, kui teda osata õigesti kasvatada.

Merike Kuivits annab rändauhinna aasta pärast edasi järgmisele tunnustatule, kuid mälestuseks jääb talle pisike puidust süda, mis on kaunistatud lastekaitse klubi logoga.

1988. aastal Viljandi lastekaitse liidu nime all loodud Viljandi lastekaitse klubi liidab eri erialade inimesi, kes tegutsevad vabatahtlikult. Praegu kuulub klubisse 15 liiget. Lastekaitse liidu tugikeskusena tegutsev klubi lähtub eesmärgist aidata kaasa lapse õiguste tagamisele ja lapsesõbraliku ühiskonna kujundamisele.

Märksõnad

Tagasi üles