Mones & Tuur hakkas täitma kodupakiautomaate (1)

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Kuigi laos komplekteeritud kaupa on Mones & Tuur inimestele koju kätte viinud juba üle aasta, asus ta veidi rohkem kui nädala eest täitma Cleveroni klientide isiklikke pakikappe.
Kuigi laos komplekteeritud kaupa on Mones & Tuur inimestele koju kätte viinud juba üle aasta, asus ta veidi rohkem kui nädala eest täitma Cleveroni klientide isiklikke pakikappe. Foto: Elmo Riig

Kui Cleveron andis teada oma Toiduka projekti lõpetamisest, selgus peagi, et kodupakiautomaatidesse saab edaspidi toitu tellida pika ajalooga Viljandi enda hulgifirmalt Mones & Tuur, millest on saanud Cleveroni avatud võrgu koostööpartner.

Praeguseks on Mones & Tuur seniseid Toiduka kliente teenindanud veidi üle nädala, kuid selline toidu kojuvedu pole talle võõras. «Viimase ajaga on küll rohkem tulnud neid tellijaid, kel on see automaat olemas, aga kojuvedu oleme teinud juba eelmise aasta märtsist,» lausus hulgifirma tegevjuht Helle Perminov. «Siis me ei küsinud, kas on kapp või ei ole. Kellel oli, see võis ta lahti teha ja ligipääsu anda.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles