Võidusõitja Mikk Maaten läheb uuele hooajale vastu oma tiimiga ja asub ise rooli keerama

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi võidusõitja Mikk Maaten läheb peagi algavale ringrajasõidu hooajale vastu Krauman Motorsi ettevalmistatud masinates oma tiimiga ning asub Balti TCR-is rooli keerama.
Viljandi võidusõitja Mikk Maaten läheb peagi algavale ringrajasõidu hooajale vastu Krauman Motorsi ettevalmistatud masinates oma tiimiga ning asub Balti TCR-is rooli keerama. Foto: Elmo Riig

Peagi algaval ringrajasõidu hooajal saab pöialt hoida meie kandi võidusõitja Mikk Maateni tiimi kuuluvatele sõitjatele: Krauman Motorsi võistkonnas stardib tänavu ringrajasõidu Eesti ja Balti meistrivõistlustel kaks uut sõitjat, lisaks plaanib võidu sõita tiimi juht, kogenud Mikk Maaten.

Oma debüüdi saavad algaval hooajal kirja kardispordi Eesti meistrivõistlustel tipptasemel sõitnud Carmen Kraav ja rohkem e-autosporti harrastanud, kuid ka mõnel tavavõistlusel startinud Pavel Beskrovnoi. Mõlemad sõidavad BMW 325 Cupi, mis kuulub nii Balti sarja BaTCC kui tänavu taaselustatud Eesti meistrivõistluste kavva. Maaten ise võistleb Volkswagen Golfiga Balti sarjas TCR-klassis.

15-aastane Carmen Kraav lõpetas eelmise aasta kardispordi Eesti meistrivõistlused klassis OK-Junior viienda kohaga, 2018. oli klassis Mini neljas. Pavel Beskrovnoi on kogenud e-autosportlane, kuid saavutas mullu ühe Leedu meeskonna koosseisus ringrajal kuue tunni sõidus klassivõidu ning veebruarikuisel superkrossil Audruringil kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles