Homme juhatab noorte võrkpallivägesid ekraanil Anu Ennok

Priscilla Õmblus
Copy
Homme saavad kõik noored võrkpallihuvilised Viljandist pärit Eesti tippvõrkpalluri Anu Ennoki vedamisel ekraani vahendusel treenida.
Homme saavad kõik noored võrkpallihuvilised Viljandist pärit Eesti tippvõrkpalluri Anu Ennoki vedamisel ekraani vahendusel treenida. Foto: Elmo Riig

Märtsi lõpul lükkas Eesti võrkpalliliit koos võrkpalliklubiga Selver Tallinn käima projekti, kus lapsed saavad ekraani vahendusel treenida võrkpallitippude näpunäidete järgi. Homme juhatab võrkpallivägesid Viljandist pärit Eesti koondislane Anu Ennok.

22. märtsist on Zoomi keskkonnas kõigile lastele mõeldud treeningud, mida juhivad Eesti tippvõrkpallurid ja -treenerid. Treeningud on kuus korda nädalas ning osalema on oodatud nii poisid kui tüdrukud vanuses 9–18 aastat. Treeningud ei eelda oma palli olemasolu, vaid on üldkehalised.

Eesti võrkpalli liidu noortetöö arendusjuhi Rando Soome sõnul tahab EVF pakkuda klubidele ning spordi- ja tavakoolidele Zoom-treeningutega lisakäiku laste trennimotivatsiooni hoidmiseks, võimaldades kõikidel huvilistel kohtuda Zoomi vahendusel meie tippvõrkpalluritega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles