Endine vallavanem esitas koduvalla vastu hagi

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Endine Põhja-Sakala vallavanem ja praegune volikogu liige Tõnu Aavasalu esitas advokaatide vahendusel halduskohtusse hagi Põhja-Sakala valla vastu.
Endine Põhja-Sakala vallavanem ja praegune volikogu liige Tõnu Aavasalu esitas advokaatide vahendusel halduskohtusse hagi Põhja-Sakala valla vastu. Foto: Marko Saarm, Elmo Riig

Endine Põhja-Sakala valla­vanem­, praegune vallavoli­kogu­­ liige Tõnu Aavasalu esitas Tartu­ halduskohtule hagi Põhja-Sakala­ valla vastu, kelle praegune vallavanem ja finantsjuht on tema sõnul esitanud tema kohta ebaõigeid andmeid.

1. aprillil advokaadibüroo Emerald Legal advokaatide Robert Sarve ja Severinas Jakubauskase vahendusel Tartu halduskohtule esitatud kaebuse sisu on nõue hüvitada Tõnu Aavasalule tekitatud mittevaraline kahju ja kohustada valda oma kuludega aktsiaseltsi Postimees Grupp väljaandes avaldama teadet, milles tunnistatakse, et vallavanem Jaanus Rahula ja valla finantsjuht Kaja Toom on Sakalas ilmunud artiklites «Vallajuhid avastasid eelarvest 800 000 euro suuruse augu» ja «Põhja-Sakala rahanduspoliitikale tehakse põhjalik audit» esitanud ebaõigeid väiteid. Kaebuses on toodud konkreetsed väited, mille ümberlükkamist Aavasalu soovib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles