Kui sinu töö kvaliteet ei sõltu enam sinust, vaid veebiühendusest

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Valgusoptilise kaabli panid töömehed Viljandi ja Tartu vahele maha juba kümme aastat tagasi. Selle kaabli vahetus läheduses elavad majapidamised aga üldjuhul kiiret internetti oma kodudesse ei ole saanud.
Valgusoptilise kaabli panid töömehed Viljandi ja Tartu vahele maha juba kümme aastat tagasi. Selle kaabli vahetus läheduses elavad majapidamised aga üldjuhul kiiret internetti oma kodudesse ei ole saanud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljapäevase riigikogu istungi jälgijad said lisaks peaminister Kaja Kallase poliitilisele avaldusele ja sellele järgnenud riigikogulaste sõnavõttudele kuulda kahe Viljandis elava saadiku diskussiooni siinse veebiühenduse kvaliteedi kohta.

Helir-Valdor Seeder kurtis riigikogule, et tema ühendus oli vähemalt tol päeval lausa kohutav. Ta ei saanud kuulata peaministrit ja kolleegide sõnavõtte ning pidi paluma oma fraktsioonikaaslast, et too tema asemel kõne peaks, ning istungil sai ta oma arvutiga olla vaid tühise osa ajast, sest ühendus muudkui katkes.

Mõni minut hiljem võttis sõna teine Viljandist Toompeale suundunud saadik, Helmen Kütt, kes kuulutas parlamendile, et Viljandis on veebilevi suurepärane ja temal polnud kogu istungi jooksul ühtegi tõrget.

Koosoleku juht, riigikogu esimees Jüri Ratas rõõmustas Küti üle ja kurvastas Seedri pärast, aga peale paari iroonilisena mõjuva märkuse ei osanud temagi midagi lisada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles