Meditsiiniõed ja hooldustöötajad pääsevad Tuleviku kodumängudele peagi tasuta

Margus Haav
, reporter
Copy
Kui publik jälle mänge vaatama lubatakse, saavad meditsiiniõed ja hooldajad tasuta vaadata, kuidas Viljandi Tulevik mängib. Näiteks FCI Levadiaga.  
Kui publik jälle mänge vaatama lubatakse, saavad meditsiiniõed ja hooldajad tasuta vaadata, kuidas Viljandi Tulevik mängib. Näiteks FCI Levadiaga.  Foto: Elmo Riig

Viljandi Tulevik liitus kodanikualgatusega PAI ning lubab tasuta klubi kodumängudele kõik Eesti meditsiiniõed ja hooldustöötajad.

Kuigi praegu mängitakse Eestis jalgpalli veel publikuta, loodab klubi, et üheskoos seljatatakse koroonaviiruse kriis peagi ning varsti saab taas kohtuda staadionitribüünidel, et elada kaasa oma lemmikmeeskonnale. 

Kui piirangute aeg kord lõpeb, on kõik õed ja hooldajad Tuleviku kodumängudel oodatud külalised ning sissepääs neile on 1. juunist igale PAI kaardi omanikule tasuta.

Kodanikualgatus PAI on silmale nähtav ja käega katsutav tänuavaldus õdedele ja hooldustöötatajatele, kes hoolitsevad meie tervise eest ja võitlevad pandeemias meie elude eest, tehes oma tööd peamiselt nähtamatult.

Algatusega luuakse ja võetakse kasutusele PAI kaardid, mida õed ja hooldustöötajad saavad kasutada algatusega liitunud turismi-, kultuuri- ja meelelahutusettevõtetes üle Eesti käesoleva aasta lõpuni, võttes tööst ja muredest pisikestpuhkust. Ühtlasi juhitakse avalikkuse ja riigijuhtide tähelepanu vajadusele meie õdede ja hooldustöötajate töötingimusi parandada, tööd väärtustada ja sissetulekuid suurendada.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles