Lihavõtted ehk munadepühad saabuvad Eestis tihti ajal, mil looduses värve veel napib (kuigi ka poril on värv). Seda rohkem rõõmu tunnevad inimesed kirevatest munadest. Kes eetilistest põhimõtetest lähtuvalt mune ei söö või lihtsalt neid väga ei armasta, võib kevadetunde tuppa tuua näiteks pajutibude, märtsikellukeste või selliste heegeldatud lauakaunistustega, nagu pakkus nädal tagasi Viljandi turul Sirje Vaiksalu. Kukekujulised kaunistused on tõeliselt kirevad, ehkki mitte hääle poolest, vaid värvilt. (Sakala)
Lihavõtted ehk munadepühad saabuvad Eestis tihti ajal, mil looduses värve veel napib (kuigi ka poril on värv). Seda rohkem rõõmu tunnevad inimesed kirevatest munadest. Kes eetilistest põhimõtetest lähtuvalt mune ei söö või lihtsalt neid väga ei armasta, võib kevadetunde tuppa tuua näiteks pajutibude, märtsikellukeste või selliste heegeldatud lauakaunistustega, nagu pakkus nädal tagasi Viljandi turul Sirje Vaiksalu. Kukekujulised kaunistused on tõeliselt kirevad, ehkki mitte hääle poolest, vaid värvilt. (Sakala) Foto: Marko Saarm

Lihavõtted ehk munadepühad saabuvad Eestis tihti ajal, mil looduses värve veel napib (kuigi ka poril on värv). Seda rohkem rõõmu tunnevad inimesed kirevatest munadest.

Kommentaarid
Copy