Äärelinna elanikud ei taha naabriks suurt jäätmejaama

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Jäätmejaama rajamine nõuaks Uno Suurmetsa ja Siirius Sikka sõnutsi rohkem arutamist ja võimaluse korral tuleks sellele leida teine koht selle asemel, et plaanida jaama elamurajooni kõrvale.
Jäätmejaama rajamine nõuaks Uno Suurmetsa ja Siirius Sikka sõnutsi rohkem arutamist ja võimaluse korral tuleks sellele leida teine koht selle asemel, et plaanida jaama elamurajooni kõrvale. Foto: Marko Saarm

Kastani ja Kaare tänava elanikud Abja-Paluojal ei taha endale üle tee naabriks jäätmejaama, mida Mulgi vald sinna planeerib. Oma seisukohtadest on nad vallavalitsusele teada andnud, kuid ometi tundub, et arutelu jääb kasinaks.

Kohalikud näevad, et jaama rajamisel ajab üks probleem teist taga ja kõik see nõuaks rohkem üheskoos arutamist ja ehk teise koha valimist. Kastani tänava elaniku Siirius Sikka ja Kaare tänava mehe Uno Suurmetsa sõnul saab kuu aega kestev detailplaneeringu avalik väljapanek 7. aprillil liiga kiiresti läbi, tundub, et suuremat arutelu praegustes piiratud oludes ei tule ja ümberkaudsed elanikud ei saa asjas piisavalt kaasa rääkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles