Kultuurikorraldajate töö meenutab lõputut legomängu

Margus Haav
, reporter
Copy
Vabaduse platsil mullu novembri hakul korraldatud isadepäeva kontsert on jäänud üsna pikaks ajaks Viljandi suurimaks kontserdiks.
Vabaduse platsil mullu novembri hakul korraldatud isadepäeva kontsert on jäänud üsna pikaks ajaks Viljandi suurimaks kontserdiks. Foto: Elmo Riig

«Igav ei ole, kogu aeg teed midagi. Ainult tulemust ei ole. Ehitad, siis lammutad ära, ehitad taas, seejärel tuleb jälle ära lammutada ning hakkad uuesti ehitama. Selline legomäng käib!» Nii iseloomustab praegust olukorda kultuurikorralduses Viljandi üks tegusamaid kontserdikorraldajaid Aivar Trallmann.

Pärast teisipäevast kohtumist teadusnõukojaga otsustas valitsus seni kehtivaid koroonapiiranguid pikendada veel kahe nädala võrra, 25. aprillini. Ruumides ei tohi korraldada avalikke üritusi nagu kinoseansid, kontserdid, teatrietendused ja konverentsid.

Kohvipaksu pealt

Aivar Trallmannil oli aprilli teise poolde planeeritud festival «Viljandi Jazzkaareke» ning oodata oli ka «Jazzkaare» kontserte. Kavas oli veel üks kontsert, kuid see jäeti targu juba varakult ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles